Tuča u Bihaću

Sukobili se pijani migranti iz Libije, jedan staklom izboden u abdomen

Objavljeno: 04.10.2018. u 13:43 Autor: E. F.

Dvojica migranata zadobili lakše povrede, a svima pomoć ukazana u bihaćkoj bolnici 

Jedan državljanin Libije teško je povrijeđen dok su dvojica zadobila lakše povrede u međusobnoj tuči do koje je došlo u privatnoj kući koju koriste u Bihaću.

Kako saznajemo u MUP-u USK u Bihaću, tuči koja je između njih izbila kumovao je alkohol. Trojica pijanih Libijaca su se posvađali da bi potom sve preraslo u fizički obračun.

Tako, W. T. (18) iz Libije je zadobio teške povrede dok su  M. B. (32) i E. B. (26) lakše povrijeđeni.

Njima je ukazana liječnička pomoć u Kantonalnoj bolnici Bihać, a W. T. zadržan je na liječenju, nakon što su mu konstatovane teške tjelesne povrede nanešene u predjelu abdomena upotrebom podesnog predmeta. Njemu je povrede nanio M. B. i to uz pomoć stakla. M. B. (1986) i E. B. (1992) uhapšeni su i saslušani u policiji.

Protiv E. B. (26) i W. T. (18) Kantonalnom tužilaštvu USK bit će podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu laka tjelesna povreda dok će M. B. uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu laka tjelesna povreda i ubistvo u pokušaju biti predat na daljnje postupanje Kantonalnom tužilaštvu USK.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije