Nesreća na Trebeviću

Sve prognoze neizvjesne: Žena povrijeđena u prevrtanju četverocikla i dalje životno ugrožena

Objavljeno: 15.07.2019. u 16:56

Ženu sa privremenim boravkom na Ilidži A. A. M., na životu održavaju aparati u KCUS-u, gdje je smještena na Klinici za anesteziju i reanimaciju

FOTO: MUHIDIN ŽIVOJEVIĆ

Žena koja je u petak kasno popodne teško povrijeđena prilikom nesreće sa četverociklom na Trebeviću i dalje je životno ugrožena, a na životu je održavaju aparati u KCUS-u, gdje je smještena na Odjeljenju intenzivne njege Klinike za anesteziju i reanimaciju.

Kako saznajemo, sve prognoze o njenom zdravstvenom stanju još su krajnje neizvjesne.

Žena sa privremenim boravkom na Ilidži A. A. M. teško je stradala prilikom slijetanja s ceste i prevrtanja četverocikla na lokalitetu Drugi šumar na Trebeviću. U trenutku nesreće, četverociklom je upravljala 39-godišnja A. S. A., državljanka Saudijske Arabije.

Osim A. A. M., koja je zadobila za život opasne povrede, lakše je povrijeđeno i šestogodišnje dijete, koje je nakon ukazivanja pomoći u KUM-u KCUS-a, pušteno na kućno liječenje.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije