open-navfaktor-logo
search
Rođene sestre
Sve tri istovremeno trudne: Žele da im djeca budu povezana kao što su one
Ogeči Babaloa je bila presretna kad je saznala da ona i njen muž očekuju prvo dijete. Nikada nije mogla da zamisli kako će dijeliti iskustvo sa svoje dvije rođene sestre, a upravo to se dogodilo
06.11.2018. u 15:29
get url
text

Prošlo je šest mjeseci kako je Ogeči saznala za trudnoću. Ona i njene sestre Čika Okafor i Onjeka Ufere pripremaju se da dočekaju bebe u svoje porodice, a razmak u trudnoćama je samo u nedjeljama.

- Za mene i moju sestru Čiku ovo je prva trudnoća. Pomisao da budem sama u tome je malo zastrašujuća. Onjeka je već prošla kroz ovo otkako je rodila blizance. Nema ništa bolje od kukanja, smijanja i frustriranja do suza sa nekim koga poznajete, a ko razumije sve kroz šta prolazite, jer je i sam prošao kroz to – kaže Ogeči.

Ogeči (26) i Čika (27) očekuju dječake, dok 30-godišnja Onjeka ponovo nosi blizance – spol će otkriti tek u decembru, kada se bebe rode. Sestre, porijeklom iz Nigerije, odlučile su da se fotografišu zajedno u trudnoći, kad je Ogeči došla u posjetu Kaliforniji iz Atlante. Ovo je ujedno bio prvi njihov susret tokom trudnoće.

- Koliko puta ćemo imati priliku da budemo trudne zajedno? To je blagoslov i treba ga zabilježiti – kaže Čika.

 One su fotografije postavile na “Instagram” i podijelile nevjerovatnu priču sa ostalim korisnicima društvene mreže.

- Moje sestre i ja smo uvek bile veoma bliske. Blagoslovene smo što imamo dobre prijatelje, ali na kraju dana mi znamo da imamo jedna drugu, čak i ako svi ostali nestanu – ističe Ogeči.

Ta veza je nešto što sestre žele da prenesu na svoju decu.

- Veoma sam uzbuđena što ću podizati svoju djecu pored njihovih malih rođaka. Sigurna sam da će se naša sestrinska bliskost prenijeti na njih – rekla je Onjeka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The love, and well-wishes on Instagram have been incredible! REPOST from @whatsupibadan #whoknewwecouldtrend #togoodtonotrepost @gechigech @onyees_lifestyle

A post shared by Chika (@mrs.cheeko) on

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.