Sarajevo

Tuča kod Vječne vatre: Jedna osoba povrijeđena, policija traga za počiniocima

Objavljeno: 11.12.2019. u 20:36

Muškarca su napala dvije za sada nepoznate osobe i on je upućen u bolnicu na ukazivanje medicinske pomoći, ali ne znamo o kojem se stepenu povreda radi, kazao je dežurni operativni MUP-a KS.

Napad se dogodio kod Vječne vatre u Sarajevu

Dvojica nepoznatih muškaraca večeras su fizički napala jednog Sarajliju u centru grada kod Vječne vatre nanijevši mu povrede u predjelu glave, potvrđeno je iz Faktor iz MUP-a KS.

Hitnu pomoć i policija ubrzo su se pojavili pred Vječnom vatrom gdje je napadnut građanin i gdje mu je ukazana prva pomoć. 

- Muškarca su napala dvije za sada nepoznate osobe i on je upućen u bolnicu na ukazivanje medicinske pomoći, ali ne znamo o kojem se stepenu povreda radi. Kako je došlo do napada ne možemo još ništa reći dok ne obavimo razgovor sa osobom koja je napadnuta, a počinioci su u bjekstvu, za kojima tragamo - kazao je dežurni operativni MUP-a KS.

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije