Naložena obducija

U Bosanskoj Dubici iz Save izvučen leš

Objavljeno: 26.06.2019. u 10:09

Na mjesto događaja izašli su pripadnici Policijske stanice Bosanska Dubica, te su u prisustvu ljekara dubičkog Doma zdravlja Uviđaj obavili uviđaj

FOTO: ILUSTRACIJA

Policiji u Prijedoru sinoć oko 19.30 sati prijavljeno je da je u mjestu Mlinarice, općina Bosanska Dubica, iz rijeke Save izvučeno beživotno tijelo nepoznatog muškarca.

Na mjesto događaja izašli su pripadnici Policijske stanice Bosanska Dubica, te su u prisustvu ljekara dubičkog Doma zdravlja Uviđaj obavili uviđaj.

- Na osnovu izvršenog uviđaja i spoljašnjeg pregleda beživotnog tijela, nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da se radi o krivičnom djelu. Policijski službenici po nalogu okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor preduzimaju neophodne mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti navedenog događaja - saopćeno je jutros iz PU Prijedor.

Tužilac koji rukovodi istragom ovog slučaja naložio je obdukciju radi utvrđivanja identiteta i tačnog uzroka smrti, a koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjoj Luci.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije