open-navfaktor-logo
search
Aero Tiny
U prodaji kuće od dijelova aviona, cijene od 55.000 do 100.000 dolara
Australijska građevinska firma je napravila jedinstvenu malenu kuću od dijelova aviona. Kuhinja, sistem snabdijevanja toplom vodom, veranda i prostor za život dio su sadržaja ovog objekta.
28.01.2020. u 09:42
get url
text
Aero Tiny

Poslovni menadžer Rick Keel, koji je osnovao ekološku kompaniju "The Tiny House Guys", rekao je da je njegov novi dom "Aero Tiny" način da se bude kreativan sa dizajnom.

Kuća, opisana kao "najunikatnija" u Australiji, napravljena je od dijela aviona i ima avionska vrata i prozor za hitni izlaz kao dio dizajna.

- Razgovaramo s mnogo ljudi koji ne mogu priuštiti kupovinu kuće ili žele izbjeći iznajmljivanje. Naše malene kuće definitivno su dobra alternativa - rekao je za FEMAIL.

{$galerijaFotografija}

"Aero Tiny" kuća ima malu kuhinju, tuš sa sistemom tople vode, toalet, rolo-ležaljku, trpezarijski stol, skladišni prostor, prostor za frižider i solarne ploče na krovu.

Otkako je kompanija pokrenuta prije 12 mjeseci, Rick je rekao da je preplavljen narudžbama.

- Posao je više strast, a ne profit. Momci iz "The Tiny House Guysa" uglavnom imaju za cilj pomoći ljudima i stvoriti alternativne oblike stanovanja - rekao je Rick.

Nakon što je 35 godina radio kao proizvođač ormara i više od 20 godina kao menadžer nekretnina, Rick trenutno radi i na lokalnim i međunarodnim projektima, ali uglavnom uživa u procesu izgradnje malenih kuća.

Ova kompanija u ponudi ima i druge vrste malenih kuća, a cijene se kreću od 55.000 do 100.000 dolara.

Kuća od dijelova aviona
1 od 6
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.