open-navfaktor-logo
search
Roditelji prijavili
U Zenici nestala 15-godišnjakinja, u toku policijska potraga
Zeničkoj policiji jučer je prijavljen nestanak petnaestogodišnje djevojčice A. T. a policijska potraga je u toku.
12.05.2023. u 22:04
get url
text

Njen nestanak su Policijskoj stanici Crkvice pri Policijskoj upravi I (Zenica) jučer prijavili roditelji oko 16.25 sati. Prema informaciji, djevojčica se prethodnog dana (srijeda) udaljila od kuće i od tada ne odgovar ni na pozive, niti ima informacija o njoj.

Prema informacijama kojima raspolaže Zenicablog, a koje su dobijene od čitalaca sa područja zeničkih naselja Crkvice i Babina Rijeka, tokom današnjeg dana intenzivirane su policijske patrole i provjere u kojima se traži djevojčica.

Danas je do policije stigla informacija da je mlada osoba, čiji opis odgovara ovoj djevojčici primjećena na području Radakova u određenom opisanom društvu, te je uslijedila brza intervencija, ali se prijava pokazala nažalost netačnom.

Portparol Uprave policije Elvedin Fišek je kratko prokomentarisao policijske aktivnosti:

- U ovom trenutku možemo potvrditi prijavljeni nestanak A.T. (15)  iz Zenice, čiji nestanak jučer poslijepodne su prijavili roditelji. Svi raspoloživi službenici na terenu vrše provjere i prikupljaju saznanja, a obavještene su i druge policijske stanice. U ovom trenutku ne možemo reći više - rečeno je.

Za sada nije bilo moguće dobiti detaljnije podatke ili opis djevojčice.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.