SDA Goražde

Uništavanje naših plakata znači da se neko plaši "snage naroda"

Objavljeno: 29.09.2018. u 19:57

Pozvali su građane da 7. oktobra podrže Stranku demokratske akcije

Uništeni plakati u Goraždu FOTO: SDA GORAŽDE

Općinski izborni štab SDA Goražde najoštrije je osudio vandalski čin uništavanja plakata i bilborda SDA na području ovog grada.

- Ovaj čin je dokaz da nekima smeta Stranka demokratske akcije jer im je prepreka za ostvarivanje nekih interesa. Očito je da se neko plaši "snage naroda". Ovakvi nedemokratski i anticivilizacijski činovi neće nas pokolebati da nastavimo borbu za cjelovitu, demokratsku i prosperitetnu državu Bosnu i Hercegovinu i za razvijen i prosperitetan Bosansko-podrinjski kanton Goražde. Bez obzira na ovu prljavu kampanju koja se vodi protiv Stranke demokratske akcije, mi ćemo nastaviti voditi demokratsku i civilizacijsku kampanju uvažavajući druge i drugačije - naveli su u saopćenju.

Pozvali su građane da 7. oktobra podrže Stranku demokratske akcije kako bi "zajedno i jedinstveno nastavili borbu za demokratsku i prosperitetnu državu Bosnu i Hercegovinu i za razvijen i ljepši Bosansko-podrinjski kanton Goražde".

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije