Saobraćajni kolaps

Zbog nekoliko udesa Sarajevo paralizovano

Objavljeno: 07.09.2018. u 17:28 Autor: E. F.

Zbog nekoliko saobraćajnih nesreća koje su se dogodila na području Sarajeva saobraćaj u glavnom gradu je gotovo u potpunosti blokiran 

FOTO: ČITALAC

Više čitalaca Faktora pozvalo je u popodnevnim satima našu redakciju , žaleći se na ogromne gužve na području grada.

Foto: FAKTOR

Kako nam je ispričao jedan od njih, od zgrade Energoinvesta na Pofalićima do ulice Envera Šehovića na Malti išao je više od pola sata, iako u normalnim okolnostima stigne za svega par minuta. 

Čitaoci se žale da je kretanje gotovo nemoguće kako glavnom saobraćajnicom, tako i svim sporednim ulicama u gradu. 

- Dogodilo se nekoliko manjih nesreće te su formirane velike kolone s obzirom na to da je potrebno određeno vrijeme da se obavi uviđaj te da se vozila sklone sa ceste. Istovremeno je završeno radno vrijeme pa je sve to uzrokovalo gužve - rečeno nam je u MUP-u KS. 

Čitaoci javljaju da je oko 15 sati došlo do sudara tri vozila na KobiljojGlavi. Navodno je i u Buča Potoku oko 16 sati automobil oborio motociklistu.  Također, čitaoci nam javljaju da je zbog udesa koji se dogodio kod kružnog toka u Hrasnom formirana kolona do Grbavice.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije