open-navfaktor-logo
search
Pozvali građane na saradnju
Zvornička policija pokrenula istragu nakon objave uznemirujućeg snimka iz naselja Fetija
Zvornička policija poduzima operativne i istražne mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi utvrdili stvarno činjenično stanje i izvršili sve provjere u vezi s informacijama objavljenim u sredstvima javnog informisanja vezano za objekat u naselju Fetija, saopćila je jutros PU Zvornik.
08.04.2021. u 13:18
get url
text

Riječ je o nevjerovatno jezivom snimku objavljenom na YouTube iz objekta pored stare bolnice u naselju Fetija, na par minuta od samog centra Zvornika.

Autori videosnimka na objekat su nabasali sasvim slučajno, a ono što su zabilježili uznemirilo je Zvorničane, ali sve koji su snimak pogledali.

Snimak pod nazivom "Zvornik dope house" na kojem se vide šprice, gomile smeća, fekalija, ostaci lijekova... nikog nisu ostavili ravnodušnim, a posebno jer se objekat nalazi u centru grada i pored same ulice kojom prolaze i djeca.

- Policijska uprava Zvornik apeluje na sve građane da eventualna saznanja u vezi zloupotrebe opojnih droga prijave policijskim službenicima, kako bi zajedničkom saradnjom građana i policije zaštitili živote mladih i doprinijeli većem stepenu sigurnosti na ovom području - saopćili su iz PU Zvornik.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.