open-navfaktor-logo
search
Rad u inostranstvu
U Dubaiju traže izvođače tradicionalnih plesova iz BiH
Zbog nadolazeće sezone u potrazi smo za entuzijastičnim osobljem, spremnim da pet i po mjeseci provedu u Dubaiju, radeći u dinamičnom i zabavnom okruženju, navodi se u oglasu
17.09.2019. u 09:19
get url
text

Osim medicinara, vozača, građevinaca… koje vrlo rado dočekuju poslodavci van granica naše zemlje, priliku za rad u inostranstvu sada imaju i plesači iz BiH. Prije nekoliko dana, naime, na portalu Posao.ba, objavljen je oglas u kojem se traži više izvođača i izvođačica tradicionalnih plesova u Dubaiju.

Poslodavac je Bosnian House Restaurant, koji, kako se navodi, već pet godina posluje u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Organizatori su Bosnia & Balkans paviljona, te vlasnici nekoliko ugostiteljskih objekata na najvećem multikulturalnom festivalu na svijetu, Global Villageu, koji se 24 godine održava u Dubaiju, od novembra do aprila.

- Zbog nadolazeće sezone u potrazi smo za entuzijastičnim osobljem, spremnim da pet i po mjeseci provedu u Dubaiju, radeći u dinamičnom i zabavnom okruženju – navodi se u oglasu.

Od zainteresiranih kandidata se očekuje svakodnevno izvođenje plesnih tačaka, odnosno performansa u trajanju od po 10 minuta pet puta dnevno, animiranje gostiju i ispomoć u trgovinama na poslovima prodaje. Kandidati trebaju aktivno govoriti engleski jezik, imati iskustvo u radu na istim ili sličnim poslovima te sposobnost za rad u timu, usmjerenost ka zajedničkim rezultatima rada.

Kako je navedeno, nude im se mogućnost rada u velikoj kompaniji sa mogućnošću napretka, stimulativna primanja, rast plate proporcionalno ostvarenim rezultatima, povratna avionska karta, smještaj u hotelu (Hyatt Regency Dubai & Galleria), prevoz od hotela do radnog mjesta i nazad, dva obroka….

Isti oglačivač, traži i prodavače, konobare i hostese.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.