open-navfaktor-logo
search
Dodjela u Sarajevu
Generalni direktor BH Telecoma: Kahrimanu priznanje PRO PR Globe Awards Vision Manager
Ovogodišnje priznanje PRO PR Globe Awards Vision Manager pripalo je generalnom direktoru BH Telecoma Sedinu Kahrimanu, a priznanje PRO PR Vision City pripalo je gradu Trebinje.
19.10.2022. u 18:17
get url
text

Ove godine priznanje PRO PR Vision Manager dodijelit će se po deseti put, a prema pravilniku, dodjeljuje se vodećim ljudima kompanija koji svojom vizijom, a u skladu sa globalnim ciljevima održivog razvoja razumiju važnost upravljanja komunikacijama, te ih provode u skladu sa razvojnom vizijom koja u konačnici rezultira prosperitetom kompanije, njezinih proizvoda, usluga i zadovoljstvom zaposlenih.

Istaknuto je da je vizija Sedina Kahrimana kao menadžera uspjela nadograditi postojeću reputaciju BH Telecoma, akceptirajući sve alate i tehnike upravljanja komunikacijama, te kroz inovativne investicijske procese okupila mlade poduzetnike, a kroz sponzorsku i donacijsku strategiju ostvarila dvosmjernu komunikaciju između potrošača i brenda, istaknuto je u obrazloženju.

Također, priznanje PRO PR Vision City pripalo je gradu Trebinje, zbog njegove komunikacijske i razvojno sadržajne strategije.

U proteklih nekoliko godina grad Trebinje pametno je iskoristio svoju bogatu kulturnu i povijesnu baštinu, te prirodni okoliš, i zahvaljujući pozitivnoj i kontinuiranoj komunikaciji ostvario zapažen medijski publicitet i stvorio atmosferu za stabilan život s vizijom prosperiteta.

Priznanje PRO PR Globe Awards Vision Manager organizira se u sklopu 19. međunarodne PRO PR konferencije i bit će dodijeljeno 4. novembra u Sarajevu, najavljeno je.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.