open-navfaktor-logo
search
Policijska uprava
Lišen slobode počinilac koji je napravio štetu na vozilima novinara u Banjoj Luci
Službenici Policijske uprave Banja Luka, identifikovali su i lišili slobode osobu S.B. iz Banje Luke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo "Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari".
16.03.2023. u 18:27
get url
text

VEZANI TEKST - U Banjoj Luci oštećeni automobili novinara Nikole Morače i urednika Aleksandra Trifunovića

Nad S.B. izvršena je kriminalistička obrada, zbog postojanja osnova sumnje da je navedeno krivično djelo izvršio 8.marta 2023. godine, na način da je u Banjoj Luci na parking prostoru u ulici Rajka Bosnića, upotrebom oštrog predmeta načinio oštećenja na teretnom vozilu marke "Renault" i putničkom vozilu marke "Toyota", vlasništvo pravnog subjekta iz Banjaluke, putničkom vozilu marke "Range rover" vlasništvo A.T. i putničkom vozilu marke "VW" vlasništvo N.M. iz Banjaluke, saopćeno je iz PU Banja Luka.

Sve mjere i radnje preduzimaju su pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka i rad po navedenom predmetu je u toku, te nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv S.B. slijedi podnošenje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu "Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari".

Kao što je poznato oštećeni su automobili novinara Aleksandra Trifunovića iz Buke i Nikole Morače iz EuroBlica u naselju Starčevica, te dva službena vozila portala Buka. Slučaj je prijavljen policiji koja je obavila uviđaj o tom događaju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.