open-navfaktor-logo
search
Astrologija
Muškarci rođeni u ovim horoskopskim znakovima strogi su prema djeci
Očevi su djeci podrška i nadahnuće i ne postoji niko ko može zamijeniti njihovo mjesto u porodičnom carstvu. Iako su neki očevi cool i zabavni, drugi su strogi i beskompromisni. Najčešće ne zbog toga što imaju loše namjere, već žele da njihovo dijete napreduje i da bude uspješno u životu.
06.03.2021. u 08:25
get url
text

Uz pomoć astrologije možete saznati puno o karakteru neke osobe i načinu na koji se nosi s različitim životnim situacijama, a ovo je popis horoskopskih znakova u kojima se rađaju najstrožiji očevi.

Bik

Bikovi su odlučni i tvrdoglavi. Žele imati zadnju riječ i ne trpe da se s njima neko ne slaže, čak ni djeca. Zbog toga su kao očevi skloni metodama prisiljavanja i nameću pravila kako bi svoju djecu zadržali na dobrom putu.

Djevica

Slično kao i kod Bika, otac u znaku Djevice stremi savršenstvu i po pitanju roditeljstva. Bez obzira na to koliko vole svoju djecu, obično ispadaju bezosjećajni. Djeci može biti teško razgovarati s njima jer imaju potrebu detaljno analizirati svaku grešku.

Škorpion

Škorpioni su vođeni strašću. Žele da njihova djeca budu entuzijastična i da se trude ostvariti najbolje u životu. Međutim, dok ih pokušavaju pripremiti za budućnost, ponekad su strogi i nesvjesni emocionalnih potreba svoje djece.

Jarac

Očevi u znaku Jarca su racionalni i razumni. Teško izražavaju svoje osjećaje, čak i prema djeci, te se vode logikom i mudrošću. Zbog toga često odaju dojam da su strogi i ozbiljni u pristupu roditeljstvu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.