open-navfaktor-logo
search
Posudba
Nasri progovorio o stvarima kojima ga je Sampaoli namamio u Sevillu
U sezoni 2016/2017 bivši francuski reprezentativac Samir Nasri proveo je sezonu u Sevilli na pozajmici, a ovih dana opisao je i način na koji ga je kontaktirao Jorge Sampaoli.
06.05.2020. u 13:30
get url
text

Iskusni 32-godišnji ofanzivac Manchester City, bio je viđen kao dobro pojačanje za andaluzijski klub, a argentinski stručnjak bio je spreman na sve kako bi doveo Francuza.

Sam Nasri je to otkrio u liveu na svom Instagram profilu.

- Sampaoli me je toliko želio, da mi je rekao: Dođi, moći ćeš da piješ, ideš u provod, šta god poželiš, ja ću ti čuvati leđa pred šefovima kluba. Sve što tražim od tebe je da budeš dobar na terenu za vikend - rekao je Nasri u svom obraćanju, te dodao:

- Jednog vikenda, nisam mogao da igram i želio sam da odem kući da bih se vidio s porodicom, a onda mi je on ponudio da ostanem kod kuće i pazim na psa.

Za Nasrija je bio koban tretman u Los Angelesu, koji je "platio" 18-mjesečnom suspenzijom.

- Šta se desilo u Los Angelesu, uništilo mi je sezonu. Dobio sam injekciju vitaminu koja je dozvoljena, ali su mi ubrizgali dozu koja je veća od one koju sam očekivao. Osjećao sam se uništeno, mislio sam da ću biti suspendovan na dvije godine, više mi se nije ni igrao fudbal poslije toga - kazao je Francuz.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.