open-navfaktor-logo
search
Uključeni i čamci
Peti dan od nestanka Darka Kolarevića: Krenula pretraga Vrbasa, organizuju se i Banjalučani
Krenuli su sa čamcima da pretražuju Vrbas. Ne mogu sa njima, ali imam još toliko snage da ih čekam na obali i da se nadam i vjerujem pozitivnim vijestima. On je u mom srcu živ, kazala je majka nestalog mladića
14.08.2019. u 13:34
get url
text

U potragu za Darkom Kolarevićem (26) koji se u subotu udaljio iz porodične kuće, u ulici Zmaj Ognjena Vuka u Banjoj Luci, danas su se uključili i policajci sa čamcima, koji pretražuju Vrbas.

Potvrdila nam je to njegova majka, koja je za Faktor istakla da je oko 12.30 sati "ispratila" čamce kod Lendrinog mlina u Banjoj Luci sa obale Vrbasa.

- Krenuli su sa čamcima da pretražuju Vrbas. Ne mogu sa njima, ali imam još toliko snage da ih čekam na obali i da se nadam i vjerujem pozitivnim vijestima. On je u mom srcu živ – kazala je majka nestalog mladića.

Policijskoj upravi Banja Luka je u nedjelju oko osam sati prijavljeno da se Кolarević, koji je rođen 11. decembra 1993. godine u Bosanskoj Gradišci, a nastanjen u Banjoj Luci, u subotu oko 17 sati udaljio iz porodične kuće u nepoznatom pravcu.

Iz policije su naveli da je visok oko 205 centimetara, mršavije građe, smeđih očiju i smeđe kratke kose.

Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao majicu kratkih rukava, plavi šorc i plave papuče sa natpisom "FILA".

Policijska uprava Banja Luka je apelovala na sve građane da ukoliko vide nestalu osobu ili dođu do bilo kakvih saznanja, prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatan broj telefona 122.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.