open-navfaktor-logo
search
GO SDA Mostar
Radončićev nosilac državne liste predao je Mostar HDZ-u za svoju apoteku
Lider SBB-a Fahrudin Radončić ovog vikenda u Mostaru ponovo je neistinama nastavio obmanjivati javnost, navode iz GO SDA Mostar.
27.08.2018. u 11:40
get url
text
Radončićevi spinovi su dobro poznati javnosti, pa ni izjava o Mostaru nije nikakvo iznenađenje
Radončićevi spinovi su dobro poznati javnosti, pa ni izjava o Mostaru nije nikakvo iznenađenje

- Kao i mnogo puta do sada, Radončić za sve ono što rade on i njegovi kadrovi račun pokušava ispostaviti drugima.  Iako svi u Mostaru dobro znaju da je nosilac državne liste SBB-a Faruk Ćupina glasao za izbor Ljube Bešlića, i time Mostar predao HDZ-u, Radončić za to lažno optužuje rukovodstvo SDA.  

Na ovaj način, Fahrudin Radončić i njegova stranka, te krug interesno povezanih ljudi oko njih, očigledno žele oprati savjest svojih kadrova.  

Javno se priča da je upravo glas Radončićevog Ćupine odlučio izbor Ljube Bešlića za gradonačelnika Mostara.  Ćupina je, uoči samog izbora gradonačelnika Mostara, sa Bešlićem potpisao sudsku nagodbu, kojom je legalizovan objekat u centru Mostara, poznatiji kao apoteka, a koji je u djelimičnom vlasništvu Ćupine. 

Poseban bezobrazluk je to da je Ćupina najgromoglasnije aplaudirao dok je Radončić sa podijuma izricao laži.  Ali, na njegovu žalost, građani Mostara dobro znaju ko je i kakav je Ćupina, a znaju i ko je i kakav je lider smutnje Fahrudin Radončić.

SDA je uvijek bila i ostaje na pozicijama zaštite jedinstvenog grada Mostara i ravnopravnosti svih građana i naroda u Mostaru.  To je istina koja je dobro poznata svim Mostarcima.  Tu istinu neće, niti mogu, promijeniti bilo kakve laži, smutnje i spinovi Radončića i njegove fabrike laži - kaže se u saopćenju Gradskog odbora SDA Mostar.

 

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.