open-navfaktor-logo
search
Potraga
S puškom otišao od kuće: Ukoliko znate nešto o osobi s fotografije pozovite 122
Pripadnici Policijske stanice Derventa preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska nestalog Pećića, čiji je nestanak policiji prijavljen prekjučer oko 10 sati.
21.05.2019. u 16:54
get url
text

U toku je potraga za Žarkom Pećićem (1943) iz Dervente koji je posljednji put viđen prije tri dana. 

Kako je saopćeno iz Policijske uprave Doboj, pripadnici Policijske stanice Derventa preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju pronalaska nestalog Pećića, čiji je nestanak policiji prijavljen prekjučer oko 10 sati.

U potragu su pored policije uključeni i mještani kao i pripadnici lovačkog udruženja iz Dervente čiji je Pećić član. Prema izjavi člana porodice, Pećić je posljednji put viđen 18. maja u večernjim satima. 

Pećić je visok oko 180 centimetara, a u vrijeme odlaska od kuće na sebi imao šarene maskirne hlače, zelenu platnenu jaknu, crne plitke cipele. Tako odjeven uzeo je svoju lovačku pušku, te otišao u lov.

- O navedenoj prijavi i prikupljenim saznanjima obavješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji je naložio preduzimanje potrebnih mjera i radnji u
cilju pronalaska  nestalog lica. Pozivamo građane, da ukoliko imaju bilo kakva saznanja u vezi lica za kojim se traga, da obavijeste najbližu policijsku stanicu pozivom na besplatan telefonski  broj  122.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.