open-navfaktor-logo
search
Zanimljivosti
Vidovnjakinja predviđa prekide i teške periode slavnih u 2024.: "Beckhamove čekaju problemi"
Vidovnjakinja Inbaal Honigman dala je prognozu za slavne parove u 2024. godini. Za Taylor Swift i Travisa Kelcea predviđa da će postati sve čvršći par. 
02.01.2024. u 12:05
get url
text

VEZANI TEKST - Justin Bieber doživio djelimičnu paralizu lica 

-Taylor, strijelac po horoskopu, dobiva tarot kartu "XIV Art" koja je karta njena znaka. To znači da će joj 2024. biti godina puna putovanja, boja, buke, zabave i avanture. Veza s Kelceom će jačati, ali nema naznaka da će se skrasiti i početi planirati vjenčanje - predviđa Inbaal, piše Daily Mail.

- Vaga Travis dobiva kartu "II High Priestess‘ koja predstavlja duhovnost i mudrost. Njegova godina obećava da će biti mirna i ispunjena. Nema velikih promjena oko njegove karijere, a dat će sve od sebe da podrži svoju slavnu djevojku. Past će mu na pamet ideja o braku, ali on je više zaljubljen u ideju braka nego što je Taylor - ispričala je Inbaal o sportašu.

Nagovještava da se Kylie Jenner i Timothee Chalamet također trebaju pripremiti za "borbenu" godinu.

-Ovaj par previše je uronjen u svoje karijere i njihova ljubavna priča će teško napredovati - objašnjava Inbaal.

Problemi navodno čekaju i Davida i Victoriju Beckham jer će ona biti "tužna što provode vrijeme odvojeno".

Justin Bieber će se mučiti s projektima koji nisu zanimljivi, a njegova žena Hailey "živjet će svoj najbolji život".

- Karta "10 of Wands" pokazuje da hitmejkeru teško pada posao. Umjesto pisanja i pjevanja, on promovira luksuzne predmete što mu jednostavno nije zabavno - kaže vidovnjakinja.

Kourtney Kardashian i Travis Barker u 2024. će biti snažniji nego ikad, kaže Inbaal i dodaje kako će on rado odvojiti vrijeme od turneja kako bi podržao zauzetu partnericu.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.