open-navfaktor-logo
search
Omiljeno izletište
Više od 200 studenata učestvovalo u pohodu na Trebević
Ovo je dobar primjer saradnje sa mladima. Ujedno kroz ovaj projekat zajedno promovišemo naša prirodna bogatstva, pogotovo Trebevića kao planinarsku, turističku i rekreacijsku destinaciju, objavio je između ostalog na svom Facebook profilu gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka  
23.06.2019. u 19:21
get url
text

Olimpijska planina Trebević, zajedno sa Žičarom i novim Vidikovcem, čija je izgradnja počinje, našla se u fokusu Studentskih pohoda koji su danas održani na ovom popularnom sarajevskom izletištu.

Današnji događaj, uz podršku Grada Sarajeva, bio je posebno atraktivan za više od 200 studenata koji su učestvovali u pohodu na vrh Trebevića.

{$galerijaFotografija}

- Bezrezervno smo podržali predstavnike organizacije Studentski pohodi čiji je angažman vrijedan pažnje.  Ovo je dobar primjer saradnje sa mladima. Ujedno kroz ovaj projekat zajedno promovišemo naša prirodna bogatstva, pogotovo Trebevića kao planinarsku, turističku i rekreacijsku destinaciju. Ova lijepa priča je još jedna potvrda administraciji Grada Sarajeva da nakon izgradnje Žičare, uspješno nastavi sa realizacijom i drugih važnih i atraktivnih sadržaja kako bi proširili ponudu Trebevića u svim segmentima, a na zadovoljstvo građana, turista i gostiju grada, objavio je na svom Facebook profilu gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka.

 

skaka8.jpg
1 od 6
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.