open-navfaktor-logo
search
Politički nadrealizam
Zastupnica u Skupštini Srbije objašnjava kako će se koristiti turbo kružni tok
Istup zastupnicr Srpske napredne stranke u Narodnoj skupštini Srbije Staše Stojanović u kojem objašnjava kako će se u Novom Sadu koristiti turboor kružni tok postao je viralan.
12.07.2023. u 13:48
get url
text

VEZANI TEKST - Pomiješala noćni izlazak i Skupštinu: Vučićeva zastupnica snimala selfi, a onda vrijeđala ljude zbog komentara

- Pred samim raskrižjem, ali i u samom kružnom toku, signalizacija pokazuje kojom trakom se krećemo te do ulaska u kružni tok, kao i do izlaska iz njega, idemo tom trakom. To je zaista jedna velika olakšavajuća okolnost, pogotovo za sve nove vozače, vozače početnike koji se jako boje ulaska u kružni tok - objasnila je Stojanović i izazvala brojne reakcije na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Stojanović je skrenula pažnju na sebe kazavši svojovremeno kako je njen uzor predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Ja to nikada nisam krila niti ću kriti. Divim mu se u svakom pogledu jer zna šta radi i njegova snaga daje nama, mlađima veliki elan da nastavimo njegovim stopama. Najbolji je predsjednik kog je Srbija imala! Ostali su daleko iza njega. Vučić je taj kojem se treba doživotno klanjati, jer drži politiku u malom prstu, te da zbog toga treba da bude doživotni predsjednik Srbije - objavila je Stojanović prošle godine.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.