open-navfaktor-logo
search
Dvojica uhapšena
Banjalučanin umro nakon premlaćivanja
Banjalučka policija uhapsila je Milana Lukića (19) i Marka Bojića (28), obojica iz Banje Luke, osumnjičene za nanošenje teške tjelesne povrede sa smrtnom posljedicom
04.09.2018. u 14:24
get url
text

Policijskoj upravi Banja Luka je 28. augusta 2018. godine prijavljeno je da su nepoznate osobe fizički napale 61-godišnjaka iz Banje Luke, nanijevši mu povrede zbog kojih je zadržan na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru RS. Muškarac je jučer preminuo u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

- Radeći po zaprimljenoj prijavi, osumnjičeni su istog dana identifikovani te ispitani na okolnosti nanošenja povreda, a prema početnim saznanjima dežurni okružni javni tužilac iz Banje Luke djelo je kvalifikovao kao tjelesna povreda. Policijska uprava Banja Luka je 3. septembra obaviještena je da je 61-godišnjak preminuo – saopšteno je iz PU Banja Luka.

Osumnjičeni će uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu u toku dana biti sprovedeni u Okružno javno tužilaštvo Banja Luka.

Kako saznajemo u pitanju je Dragan Gajić (61) kojeg su napadači pretukli u dvorištu zgrade u kojoj je živio u banjalučkom naselju Starčevića.

On je živio u banjalučkoj ulici Kosovke djevojke, a pretučen je u noći između 28. i 29. augusta, oko dva sata ujutru. Napad se desio na dječijem igralištu pored zgrade u kojoj je stanovao, a komšije koje su svjedočile nemilom događaju su čak uspjele otjerati nasilnike.

Kako je za portal Etrafika.net ispričao jedan od očevidaca pozvali su Hitnu pomoć, a oni su dalje obavijestili policiju.

- Policijski službenici su došli na teren i napravili zapisnik, uzimali su izjave od komšija i očevidaca - kazali su stanari iz ove ulice.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.