Problemi holivudskog glumca

Ben Affleck ostao i bez djevojke zbog alkohola

Objavljeno: 27.08.2018. u 09:26

Ovog mjeseca poznati holivudski glumac Ben Affleck je prekinuo s producenticom Lindsay Shookus s kojom je u vezi bio godinu dana, a razlog je ovisnost o alkoholu koja mu je uništila i brak s bivšom suprugom Jennifer Garner.

lindsay je benu pružala veliku podršku u njegovoj borbi protiv ovisnosti o alkoholu te je s njim išla na sastanke anonimnih alkoholičara i meditaciju. međutim, glumac je posljednjih mjeseci ponovno pokleknuo pred svojim porokom, zbog čega se lindsey počela osjećati bespomoćno te je u konačnici odlučila prekinuti s njim, ispričao je izvor blizak paru.

- bilo joj je jako teško ostaviti bena, no znala je da je vrijeme da se makne od njega. pokušavala je ostati bliska s njim i usmjeriti ga na pravi put, ali to je s vremenom postalo nemoguće. znala je da ga treba pustiti da dotakne dno- kazao je izvor.

s druge strane, affleckov prijatelj prethodno je za people rekao da je razlog njihovog prekida bila "udaljenost i loš tajming".

Izvor:   Index.hr

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije