open-navfaktor-logo
search
Sarajevo
Detalji pucnjave u Hrasnom: "Napali su mi brata"
Vidio sam da stoji sa nekim momcima, mislio sam da se poznaju, a odjednom me je pozvao da se vratim
23.11.2018. u 15:46
get url
text

U tuči i pucnjavi  koja je danas izbila u sarajevskom naselju Hrasno povrijeđen je Muris Češljar, saznaje Faktor. 

Ovo nam je potvrdio očevidac događaja i brat povrijeđenog. Kako nam je ispričao, vidio je kada su dvojica muškaraca zaustavila njegovog brata na parkingu, u ulici Azize Šećirbegović, sa kojim se rastao samo nekoliko trenutaka ranije. 

- Brat me zvao da se vratim u jednom momentu. Ja sam mislio da se poznaju, ali se ispostavilo da nije tako. Pružio sam ruku njima, da se upoznamo, a oni su psovali mom bratu i odjednom su nasrnuli na njega i počeli ga udarati. Upetljao sam se kako bih odbranio brata, ali onda je jedan od njih potegao pištolj na mene. Pucao je u zrak, a ispalio je i jedan metak prema meni - kaže nam brat povrijeđenog. 

Kako je dodao, odmah potom su pobjegli, a policija i Hitna pomoć su ubrzo stigle na mjesto događaja. 

Njegovog brata su odvezli u bolnicu, a policija je osigurala mjesto događaja te se očekuje dolazak uviđajne ekipe kako bi započeo uviđaj.

Na mjestu nesreće se mogla vidjeti kapa povrijeđenog mladića kao i odbačene sunčane naočale.

Prema nezvaničnim i nepotvrđenim informacijama, navodno je Češljar nasilnike zatekao prilikom pokušaja da mu obiju automobil. Ipak, ove informacije niko nije htio potvrditi. 

Šta se tačno dogodilo, utvrdit će policija nakon obaljenog uviđaja i razgovora sa učesnicima u tuči. Za nasilnicima se traga. 

{$galerijaFotografija}

 

Tučnjava Hrasno 23.11.3018.
1 od 5
left-arrowright-arrow
2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.