Video

Dramatična akcija u Sarajevu: Pogledajte hapšenje bjegunaca

Objavljeno: 11.11.2019. u 22:20 Autor: D. Z.

Bravo za policiju, stručno su ih pohapsili. Filmski - napisao je na svom profilu na Facebooku Mirvad Zenuni

FOTO: Ines Lučić

Dvojica pljačkaša, koji su večeras nakon dramatične potjere ulicama Sarajeva pali u ruke policije, opljačkali su prodavnicu u Hadžićima, a na Facebooku se pojavio i video koji je na svom profilu postavio iskusni paraglajder Mirvad Zenuni. 

- Pored mene su profurali na Stupu, a policija za njima. Pratio sam ih cijelo vrijeme, drsko su bježali ali moram prokomentarisati, veoma su smotani. Vozač koji je vozio k’o da ne zna šta je pun gas.  Užas. Ja sam ih pratio na vrhu gasa i dosađivao sam se iza njih i policijske patrole koja ih je jurila. Elem, na Otoci ih je dočekalo crveno svjetlo i gužva na semaforu pa su se kao pošli okrenuti da pobjegnu u kontra smjeru, ali tu je već stiglo par policijskih patrola. Bravo za policiju, stručno su ih pohapsili. Filmski - napisao je na svom profilu na Facebooku Mirvad Zenuni. 

 

 

 

Posted by Mirvad Zenuni on Monday, November 11, 2019
Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije