open-navfaktor-logo
search
Reagiranje
Jasmina Izetbegović demantovala napise u medijima u vezi s imenovanjem Adnana Cerića
U medijima se danas pojavila informacija da je Adnan Cerić predložen za v.d. direktora Agencije za statistiku. Također, navedeno je da se radi o zetu Bakira Izetbegovića.
10.09.2020. u 19:13
get url
text

Nakon što su se ovi navodi pojavili na gotovo svim portalima, oglasila se Jasmina Izetbegović. U svojoj objavi na Facebooku demantovala je napise medija:

"Ne smatram sebe medijskom ličnošću, već prilično privatnom osobom. Iz navedenih razloga sam do sada šutjela na povremene medijske ispade čak i kad su plasirali čudesne izmišljotine (jednom su mi izmislili čitavog nepostojećeg supruga i dijete).

Moje dosadašnje odbijanje da komentarišem maliciozne laži, tračeve i budalaštine, kao i da se zamaram tužbama, je možda i ohrabrilo zlobnike da nastave sa svojim diletantskim piskaranjem raznih neistina. S obzirom na današnje rapidno širenje vijesti o imenovanju Adnana Cerića na neku funkciju te povezivanja tog imenovanja sa mnom i mojom porodicom, nevoljko prekidam šutnju o svom privatnom životu da obavijestim dušebrižnike da Adnan i ja već nekoliko mjeseci nismo zajedno.

Adnanu želim svu sreću i uspjeh u budućim poduhvatima. Također bih vas podsjetila da je Adnan prvenstveno diplomirani inžinjer informatičkih nauka, pa tek onda "Youtuber". Čovjek je u Federalnom zavodu za statistiku zaposlen od 2016. ili 2017., a mi smo se upoznali na ljeto 2019.

Svim normalnim ljudima koji se bave svojim životima umjesto da se bave tuđom djecom se izvinjavam što sam im uopće oduzela vrijeme koje su potrošili na čitanje ove objave".

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.