open-navfaktor-logo
search
Astrologija
Najmoćniji astro period počinje večeras: Evo kakve promjene mladi Mjesec donosi svakom znaku
Mladi Mjesec donosi značajne prilike, a na vama je da ih iskoristite najbolje što možete. Ovaj astro period najznačajniji će biti za Ovna, Vagu, Jarca i Raka, posebno ako su rođeni u posljednjoj dekadi.
16.10.2020. u 19:02
get url
text

S obzirom da se mladi Mjesec poklapa sa retrogradnim Merkurom, budite obazrivi i pametno povlačite poteze.

Evo kako će utjecati na svaki znak:

Ovan

Kod Ovnova partnerski odnosi su na ispitu, pregovori ili dogovori će biti aktivni, kako postojeći tako i oni koji se tiču budućnosti. Partnerski odnosi trebaju se uskladiti, pa ako ne postoji harmonija, potrudite se da je postignete. Mnogi Ovnovi su u povoljnom periodu. Ako se potrudite, postoji mogućnost da napredujete na poslu i postignete značajne rezultate.

Bik

Bikovi bi trebali povesti računa o prehrani. Ukoliko planirate smršati, ovaj period je najpovoljniji.

Sada su dobri trenuci da se razrade neke poslovne taktike kako biste bili uspješniji na poslu. Vrlo dobar je period za sve vrste planiranja i razmišljanja, pa to i uradite. Bitno je da napravite balans između planova i onoga što radite.

Blizanci

Blizancima će ovaj mladi Mjesec ući u peto polje koje je zaduženo za ljubav, djecu i sport. Sada može biti naglašena ljubav, romantika, strast, pa se možete prepustiti uživanju. Mnogi Blizanci imaju želju da ostvare svoje planove. Veliko samopouzdanje je prisutno kod većine, dok pojedince muči pitanje: "Jesam li na ispravnom putu?" Mladi Mjesec daje vam priliku da pronađete taj put. Odvažite se da krenete u realizaciju davno zacrtanih planova, jer je period i više nego povoljan.

Rak

Okrenite se porodici i bliskim ljudima. Mnogi Rakovi mogu biti ranjivi, osjećajni i težiti da zadovolje svoje potrebe. Mnogi sada mogu osnovati bračnu zajednicu ili ući u ozbiljnu vezu. Budite oprezni u saobraćaju i napravite ravnotežu između porodice i posla. To vam, svakako, može donijeti samo korist.

Lav

Lavovima je važna komunikacija, učenje, dogovori, pregovori. Moguće je da ćete napredovati na poslu, ali i steći nove prijatelje. Dobro je vrijeme za novi način razmišljanja i komunikacije ili završavanje nekih papira. Sve vrste komunikacije sa komšijama, rođacima, braćom, sestrama, odlično će vam ići i to će vam pomoći da se napunite pozitivnom energijom. Optimizam će vas pratiti na svakom koraku.

Djevica

Unapređenje ili povišica sve su izvjesniji. Ovaj mlad Mjesec naročito utječe na finansije i donosi boljitak. Pravo je vrijeme za uživanje.

Vaga

Ako imate neraščišćene odnose, u narednim danima sve će se razriješiti. Kako ste dobar diplomata i imate urođen gen za harmoniju, uspjet ćete prevazići sve što vas je do sada mučilo.

Ukoliko planirate promjenu imidža, pravo je vrijeme jer su vam zvijezde naklonjene. Potrudite se da uspostavite balans između vas i partnera, a to možete samo ako budete osjećajni.

Škorpija

Mladi Mjesec se zadržava u vašem dvanaestom polju, što će vas usmjeravati na empatiju, svijest o drugima i na duhovni put. Pojedine Škorpije mogu se i povući u samoću, sve dobro preispitati i nešto novo isplanirati. Pojedine Škorpije mogu tragati za emotivnim mirom i harmonijom u duši. Kako je ovo osjetljiv period, najbolje je da se osamite i ugodite sebi.

Strijelac

Važno je da uspostavite kontakte, kako na društvenom, tako i na profesionalnom planu. Vrijeme je da se usmjerite na druge osobe, a ne samo na sebe, pa bi bilo dobro da tu napravite balans. Vrlo su naglašeni intimni odnosi, emocije, davanje i primanje ljubavi, pa će tu i biti fokus.

Jarac

Moguće je da ćete obnoviti neke poslove ili pokrenuti nešto novo u karijeri. Važno je da pokažete samopoštovanje i da zauzmete čvrst stav. S obzirom da će biti dosta obaveza, a vi zauzeti, trebali biste uspostaviti balans između karijere i ličnog života.

Vodolija

Prisutna je nervoza, pa zato dobro razmislite prije nego što se upustite u velike poslovne poduhvate ili nešto izgovorite. Kod pojedinih Vodolija postoji mogućnost da dođe do rasprava. Muče vas finansije.

Ribe

Mnoge Ribe će postati empatične. S partnerom ćete osjetiti novu emociju i još više se povezati.

Sada je povoljan period za podizanje kredita i pozajmice. Izbjegavajte konflikte jer kasnije možete zažaliti zbog izgovorenih riječi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.