Građani koji protestuju su u grupama koje se protežu od fontane na Trgu Nikole Pašića do semafora na početku Bulevara Kralja Aleksandra, ali u manjem broju nego prethodnih večeri.

Kako javlja reporter Bete sa mjesta događaja, veliki broj demonstranata koji su se u početku okupili u Pionirskom parku i izbjegavali da priđu Skupštini, približio se sada Skupštini Srbije, a preko megafona je u jednom trenutku počelo skandiranje protiv vlasti, odnosno protiv predsjednika Srpske napredne stranke (SNS) i Srbije Aleksandra Vučića.

Građani su uzvikivali "Ostavke" i "Uhapsite Vučića", zatim su se okupljenima obraćali i članovi crkve, a na stepeništu na ulazu u Skupštinu paljene su svijeće za Ljubisava Đokića, poznatijeg kao Džo bagerista, koji je simbol demonstracija na kojima je 5. oktobra 2000. godine srušen režim Slobodana Miloševića, a koji je preminuo danas u Beogradu.

Građanima su se u jednom trenutku pridružili i funkcioneri Stranke slobode i pravde Borko Stefanović i Marinika Tepić, predsjednik pokreta "Dosta je bilo" Saša Radulović, članovi pokreta "Ne davimo Beograd", i funkcioner Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović.

Na protestu je trenutno najveći broj mladih ljudi koji stoje ili se kreću na platou ispred Skupštine Srbije, a neki od njih imaju i biciklističke šljemove na glavama.

Okupljeni građani trenutno protestvuju mirno i bez uzvikivanja parola, a tokom dosadašnjeg protesta nije bilo incidenata niti ozbiljnijih provokacija, niti pokušaja nasilnog ulaska u Skupštinu.

Iako prisustvo policije nije vidljivo, konjica i interventna brigada smještene su sa druge strane zgrade Narodne skupštine, u Kosovskoj ulici.