Tri udesa

Saobraćajni kolaps u centru Sarajeva

Objavljeno: 16.11.2018. u 15:53

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo kazali su nam da su im u kratkom razmaku prijavljene saobraćajne nezgode na Skenderiji, u Alipašinoj ulici, te na Marijinom Dvoru

FOTO: ČITATELJ

Zbog nekoliko saobraćajnih udesa koji su se u vrlo kratkom razmaku dogodili na području sarajevske općine Centar, saobraćaj je u ovom dijelu grada u potpunom kolapsu, javljaju nam čitaoci s terena.

Foto: ČITATELJ

Iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo kazali su nam da su im u kratkom razmaku prijavljene saobraćajne nezgode na Skenderiji, u Alipašinoj ulici, te na Marijinom Dvoru, a s obzirom na to da se radi o vrlo frekventnim raskrsnicama i da su se ovi udesi dogodili u takozvanoj špici, došlo je do stvaranja veće gužve.

Jedna od nezgoda dogodila se na tramvajskim šinama kod Higijenskog zavoda na Skenderiji, a učestvovala su vozila GRAS-a i Centrotransa, te je i tramvajski saobraćaj u funkciji preko okretnice na Skenderiji, potvrdili su nam iz GRAS-a.

 

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije