open-navfaktor-logo
search
Astrologija
Užasni su s novcem: Ovi znakovi su najveći rasipnici u horoskopu
Povremeno se svi volimo malo se opustiti i ponekad više potrošiti na određene stvari koje nas čine sretnima.
09.08.2020. u 23:00
get url
text

Bilo da je riječ o odjeći, hrani, putovanjima, automobilima, ponekad svi možemo pretjerati u izdvajanju novaca za ono što nam i nije toliko potrebno.

Međutim, postoje znakovi u horoskopu koji su jednostavno rasipni. Kada je riječ o novcu oni su neodgovorni i ne mogu se kontrolirati.

Blizanci

Pripadnici ovog znaka su najneodgovorniji kada je u pitanju novac. Toliko su neoprezni s novcem da su u stanju potrošiti cijelu plaću za jedan dan. Često se znaju naći u financijskim problemima. S obzirom na to da im je pretjerano trošenje novaca pravilo, a ne iznimka, ljudi ih mogu početi izbjegavati jer se osjećaju manje vrijednima u njihovom društvu.

Strijelac

Strijelci zbog svog izraženog optimizma lako pređu granice realnosti. Oni planiraju i ostvaruju stvari za koje apsolutno nemaju novca, ali se uvijek nekako snađu. Njihove namjere su dobre, ali su jednostavno nepromišljene i djetinjaste. Strijelci vole zabavu i posljednje pare će potrošiti na dobar provod.

Lav

Lavovi novac troše isključivo na sebe. Ne mare za to koliko novca imaju na računu, oni jednostavno uživaju u životu. Nije im žao za luksuznu odjeću i nakit potrošiti enormne količine novca. Vole i adrenalin, pa nerijetko se odaju i kockanju kako bi umnožili svoj novac.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.