open-navfaktor-logo
search
Oklahoma
Uznemirujući video: Djevojčica nasmrt izbola devetogodišnjeg brata, plakala, vikala da joj je žao...
Snimak sa policijske kamere prikazuje zastrašujuće trenutke nakon što je 12-godišnja djevojčica navodno izbola na smrt devetogodišnjeg brata u njihovoj kući u Oklahomi.
01.06.2023. u 16:46
get url
text

Fatalni incident dogodio se 5. januara ove godine, malo prije ponoći, u stanu u četvrti St. Thomas Square u središtu Tulse, a policija je tek sada objavila snimak. 

- Policajci su saznali da je jedan od roditelja spavao na spratu kada ga je 12-godišnja kćerka probudila i rekla da je izbola svog 9-godišnjeg brata - napisala je policija 6. januara. 

Djevojčica, čije ime policija nije objavila, čuje se kako plače na snimku i uporno se izvinjava dok policajci stižu u njihov dom.

Dječak je odveden u bolnicu gdje je imao operaciju, ali je preminuo oko 02:30 sati.

Dok policija izvodi djevojčicu iz kuće, majka April se pojavljuje na vratima i govori da dječak ima ubodnu ranu na grudima.

- Bolje se moli Bogu da on preživi - govori majka djevojčici.

Ona odgovara da joj je žao i da ne zna šta se desilo. Djevojčica zatim sa lisicama na rukama vodi policiju do noža koji je navodno koristila da izbode brata, a koji je bacila kroz prozor. Nakon što su je stavili u policijsko vozilo, djevojčica pita policajca da li ide u zatvor, a on pokušava da je utješi govoreći joj da je još rano za to.

- Uništila sam svoj život, budućnost, to je moja krivica - rekla je ona.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.