open-navfaktor-logo
search
Jeste li među njima
Izbjegavajte da im se zamjerite: Ovo su najosvetoljubiviji horoskopski znakovi
Svi ponekad imamo potrebu vratiti milo za drago, no neki znakovi žude za osvetom više od ostalih. Evo kome se nikako ne biste trebali zamjeriti.
27.10.2021. u 08:18
get url
text

Škorpija

Apsolutni prvak u najtežoj kategoriji kada je o osveti riječ. Sve duboko i intenzivno proživljava, a naročito neugodna iskustva.

Ako ste mu na bilo koji način učinili nažao, iznevjerili njegovo povjerenje, obmanuli ga ili slagali, možete biti sigurni da će vam to vratiti i to s kamatama. Osveta mu je prirodna reakcija na tuđe postupke koje je doživio usmjerenima protiv sebe. Ovisno o onom što ste učinili, a još više o tome koliko vam je zamjerio, njegova se osveta u najboljem slučaju može svesti na podbadanje, koje će potrajati mjesecima ili godinama, a u najgorem vas navesti da se poželite odseliti na drugi kontinent.

Pronicljiva i intuitivna, Škorpija će lako otkriti vašu najslabiju tačku i po njoj početi gađanje iz teške artiljerije. Naći će načina da vam zagorča život na kojem god planu uspije, makar i na svoju štetu. Koliko god da je prijatelj kakvog možete poželjeti, toliko se može pretvoriti u neprijatelja iz najgore noćne more. Čak i ako zakopa ratnu sjekiru, teško da će vam potpuno oprostiti. Zaboraviti sigurno neće.

Bik

Bikovi su prilično strpljivi i ne daju se lako izbaciti iz takta. Možda će vam zbog prvog postupka koji im se nije svidio progledati kroz prste i dati do znanja da im se to ne sviđa. Ponovi li se priča, iskusit ćete njihov gnjev. Otvoreno će vam sasuti u lice i potruditi se dfa vam vrati višestrukom mjerom. Spasiti vas može jedino izvinjenje. Dugo im treba da planu, a još duže da im popusti ljutnja.

Lav

Povrijedite li im ponos, iznevjerite ih, osvojite li osobu ili položaj za koje smatraju da im pripadaju, nećete proći nekažnjeno. Ranjeni lav vrlo je opasan. Morat ćete se jako i dugo truditi da im se vratite u milost.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.