open-navfaktor-logo
search
Astrologija
Nikad ne popuštaju: Ovi horoskopski znakovi najviše se vole svađati
Zaista je teško razgovarati s nekim ko nije dovoljno racionalan, ko voli svađu i nema razumijevanja za druge.
23.07.2021. u 22:50
get url
text

Prema astrologiji, postoje horoskopski znakovi koji su najviše skloni svađi i uvijek uzrokuju probleme, a Times of India otkrio je koji su to znakovi.

Lav

Lavovi su žestoki, dramatični i mogu vam biti najveći protivnici kada je u pitanju svađa. Čak i ako se stvar može riješiti mirno, Lavovi će tražiti način da stvari učine gorom. Najbolji način da prekinete svađu s Lavovima je izviniti se i shvatiti šta je pošlo po zlu kako biste dalje izbjegli slične situacije.

Bik

Bikovi su tvrdoglavi, ali neće započeti svađu osim ako se ne složite s njima. Mogu se svađati satima i ne vole priznati da su u krivu, jer su previše uvjereni u činjenicu da su oni uvijek u pravu. Oni mogu brzo obraniti svoje postupke, pa budite spremni popustiti u svađi s Bikom.

Škorpion

Škorpioni mogu razgovor pretvoriti u svađu i prije nego što to shvatite. Vrlo su izbirljivi u tome što govore, pa ako se svađate s njima, budite spremni da će često reći stvari koje bi vas mogle povrijediti. To im možda nije bila namjera, ali Škorpioni nikad ne propuštaju priliku da povrijede suparnika.

Blizanci

Blizanci su nepredvidljivi. Njihovo raspoloženje može se razlikovati u bilo kojem trenutku, pogotovo ako ih uznemirujete kada imaju tih i emotivan dan. Oni su veoma obrambeni i vole se isključiti iz razgovora kada im ne odgovora tema. Ako se posvađate s Blizancima, pripremite se na dugotrajnu svađu jer oni ne popuštaju.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.