open-navfaktor-logo
search
Rogatica
Povratniku Elviru Bahti ponovo prijetio komšija, govorio i da će ga ubiti
Kad sam prošao pored Milana Razdoljca otvorio mi je vrata od kamiona i izvadio nož, uspio sam zatvoriti vrata od kamiona i ušao u avliju, a on je počeo  mahati nožem i psovati mi ustašku majku prijeteći da će me zaklati i isjeći mitraljezom, rekao je Bahto
05.08.2019. u 20:18
get url
text

Povratnika u Rogaticu Elvira Bahtu danas je ponovo napao njegov komšija, Milan Razdoljac.

Kako je rekao za Faktor, komšija Milan mu je ponovo prepriječio put da uđe sa kamionom pred svoju kuću.

- Kad sam prošao pored njega on mi je otvorio vrata od kamiona i izvadio nož. Ja sam uspio zatvoriti vrata od kamiona i ušao u avliju, a on je počeo  mahati nožem i psovati mi ustašku majku prijeteći da će me zaklati i isjeći mitraljezom – ispričao je Bahto.

Bahto je nazvao policiju, a oni su ga pitali ima li svjedoka, pa je policiji pokazao snimak incidenta.

- Dao sam izjavu u policiji i oni su priveli Razdoljca. Šta će biti ne znam jer još ništa nije rješeno ni kada me je napao prvi put u junu ove godine i lopatom mi razbio šoferšajbu. I tada ga je policija privela i ništa se još ne zna hoće li Milan odgovarati za ovaj napad – dodaje Bahto.

Bahto tvrdi da nasilniku Milanu i u Opštini Rogatica daju podršku.

- Prošlog mjeseca Opština Rogatica dodjelila je Milanu 25 kvadrata raskrsnice da on postavi ivičnjake da ja ne mogu vozilom doći do kuće. Iz općine mu daju vjetar u leđa i zato se tako nasilno i ponaša – tvrdi Bahto.

Povrtanik Bahto kazao nam je da ga ovi napadi neće uplašiti i da će ostati u svojoj Rogatici i svojoj kući bez obzira na velike probleme koje mu pravi komšija Milan Razdoljac.

VEZANI TEKSTRogatica: Povratnika Elvira Bahtu napao komšija, lopatom mu polupao auto

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.