open-navfaktor-logo
search
Naložena obducija
U Bosanskoj Dubici iz Save izvučen leš
Na mjesto događaja izašli su pripadnici Policijske stanice Bosanska Dubica, te su u prisustvu ljekara dubičkog Doma zdravlja Uviđaj obavili uviđaj
26.06.2019. u 10:09
get url
text

Policiji u Prijedoru sinoć oko 19.30 sati prijavljeno je da je u mjestu Mlinarice, općina Bosanska Dubica, iz rijeke Save izvučeno beživotno tijelo nepoznatog muškarca.

Na mjesto događaja izašli su pripadnici Policijske stanice Bosanska Dubica, te su u prisustvu ljekara dubičkog Doma zdravlja Uviđaj obavili uviđaj.

- Na osnovu izvršenog uviđaja i spoljašnjeg pregleda beživotnog tijela, nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da se radi o krivičnom djelu. Policijski službenici po nalogu okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor preduzimaju neophodne mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti navedenog događaja - saopćeno je jutros iz PU Prijedor.

Tužilac koji rukovodi istragom ovog slučaja naložio je obdukciju radi utvrđivanja identiteta i tačnog uzroka smrti, a koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjoj Luci.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.