open-navfaktor-logo
search
PU Zvornik
Zalutale u gluho doba noći: Policija u Gornjem Zalukoviku pronašla četiri Kineskinje
Potraga je uslijedila nakon što je policija oko 1.30 sati obaviještena da su se četiri Kineskinje, upravljajući "opelom", izgubile na ovom području
22.01.2020. u 09:51
get url
text

Pripadnici Policijske stanice Milići, jutros oko 2 sata, na lokalnom putu u mjestu Zalukovik, pronašli su četiri kineske državljanke, koje su se automobilom izgubile na ovom području.

Potraga je uslijedila nakon što je policija oko 1.30 sati obaviještena da su se četiri Kineskinje, upravljajući "opelom", izgubile na ovom području.

- Po prijavi su odmah postupili policijski službenici koji su brzom intervencijom pronašli putnički automobil koji je sletio sa lokalnog puta u mjestu Gornji Zalukovik, u kojem su se nalazile četiri kineske državljanke, koje su bile nepovrijeđene. Uz pomoć policijskih službenika, vozilo je vraćeno na lokalni put odakle je propraćeno do magistralnog puta, nakon čega su osobe nastavila dalje putovanje. Policijski službenici su i ovaj put pokazali visok stepen profesionalizma i spremnost da pruže pomoć svim građanima u bilo kojoj situaciji - saopćeno je iz PU Zvornik.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.