open-navfaktor-logo
search
Motiv još nepoznat
Bojan Milovanović podlegao nakon uboda šarafcigerom u glavu?!
Mladić je preminuo na mjestu sukoba 
18.10.2018. u 14:42
get url
text

Bojan Milovanović (29) iz Bosanske Dubice zadobio je sinoć u tuči više povreda, a smrtonosan je najvjerovatnije bio ubod oštrim predmetom, nezvanično šarafcigerom, u predjelu glave.

Mladić je od zadobijenih povreda podlegao na licu mjesta, na lokaciji poznatoj kao "Kupusište" u Banjoj Luci. Svemu je prethodila svađa i tuča dvije grupe mladića u centru Banje Luke.

Kao što smo ranije objavili, zbog sumnje da se mogu dovesti  u vezu sa ovim brutalnim ubistvom, policija je uhapsila Gorana Bilčara (27) iz Trna i Marka Mihajlovića (27) iz Banje Luke nad kojima je u toku krimimalistička obrada.

Obdukcija tijela stradalog mladića obavljena je u Zavodu za sudsku medicinu RS u Banjoj Luci, ali iz ove ustanove nisu željeli iznositi nikakve detalje o nalazu i povredama. Kako nezvanično saznajemo, zapisnik o obdukciji biće sutra dostavljen nadležnom tužilaštvu, kada bi trebalo biti poznato više detalja o okolnostima pod kojima je smrt nastupila.

Motiv ovog brutalnog ubistva još nije zvanično saopćen. Prema tvrdnjama nekih očevidaca, povod je bila svađa u saobraćaju. Prema drugoj verziji, dvije grupe mladića su prethodno ušli u razmirice u jednoj pekari u banjalučkoj ulici Nikole Pašića, a po izlasku uslijedio je verbalni, a zatim i fizički obračun koji je tragično završio.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.