Masakr u Los Angelesu

Muškarac ubio svog oca i brata, ranio majku pa nastavio krvavi pohod

Objavljeno: 26.07.2019. u 09:38

Uhapšen je istog dana u 14 sati uz manje opiranje

FOTO: Twitter

Četvero ljudi je ubijeno, a dvoje je ranjeno u pucnjavi u Los Angelesu. Gerry Dean Zaragoza (26) ubio je svog oca i brata u njihovoj kući, te fatalno ranio ženu koju je poznavao sa benzinske pumpe i ranio muškarca u autobusu koji je kasnije preminuo.

Zaragoza je prvo ubio oca i brata, ranio majku, a sat poslije otišao je na benzinsku pumpu u Sjevernom Hollywoodu gdje je upucao muškarca i ženu koji su tamo radili. Žena je umrla u bolnici.

Prva pucnjava se dogodila jučer oko 1.20 sati ujutro kada je Zaragoza pucao na svoju porodicu. Policija istražuje slučaj, a motiv za ova ubistva još je nepoznat, piše CNN.

Smatra se kako je Zaragoza odgovoran i za pokušaj pljačke u banci te za fatalnu pucnjavu na autobuskoj stanici, nakon čega je ušao u autobus i sjeo. Uhapšen je istog dana u 14 sati uz manje opiranje.

Izvor:   Faktor/CNN

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Iz kategorije