Nema povrijeđenih

Piromani haraju Zagrebom: Noćas gorjelo sedam automobila

Objavljeno: 14.11.2019. u 10:14

Prvi slučaj dogodio se u 3.07. Lokacija je Kajfešov brijeg. Tamo su gorjela tri automobila

FOTO: Ilustracija

Noćas je u Zagrebu  gorjelo čak sedam automobila na tri lokacije. Pretpostavlja se da su svi namjerno zapaljeni, no to će se utvrditi policijskim uviđajem, objavio je Index.

Prvi slučaj dogodio se u 3.07. Lokacija je Kajfešov brijeg. Tamo su gorjela tri automobila. Vjerovatno je jedan zapaljen, a vatra se onda proširila na još dva auta.

Zatim je također zapaljen jedan auto u Veslačkoj ulici, u 4.28 sati. Isto su stradala i dva obližnja automobila.

A deset minuta kasnije zapaljen je jedan automobil u Gradišćanskoj ulici na području Črnomerca.

-Danas, između 3 i 4 sata, rano ujutro, na tri lokacije i to na području Črnomerca u ulici Kajfešov brijeg te Gradišćanskoj ulici kao i na Trnju u Veslačkoj ulici, na zasad neutvrđen način izbio je požar na nekoliko vozila. Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba u niti jednom od navedena tri događaja nije bilo. Policijski službenici su na mjestima događaja, te će se tokom dana provesti uviđaj i utvrditi sve okolnosti koje su dovele do požara - izvijestila je zagrebačka policija.

Sinoć  jeu Dubravi, na parkiralištu u Otočkoj ulici, gorio i kombi. Taj slučaj ne povezuju s noćašnjim paljenjem automobila u Zagrebu.

Izvor:   Index.hr

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije