open-navfaktor-logo
search
Sudar tri vozila
Tragedija kod Srebrenika: U "golfu" poginula vozačica, povrijeđeno dvoje djece i žena
Na magistralnom putu M-1.8, na relaciji Duboki potok - Srebrenik, u mjestu Uroža, jutros oko 7.55 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojo je smrtno stradala vozačica "golfa", a povrijeđeno je dvoje djece i još jedna žena.
04.04.2023. u 13:16
get url
text

VEZANI TEKST - Nesreća kod Srebrenika: Učestvovali kamion i dva automobila, ima povrijeđenih, saobraćaj obustavljen

- U nesreći su učestvovali "golf", "opel astra" i kamion "actros mercedes", a smrtno je stradala 32-godišnja žena koja je upravljala putničkim vozilom "golf". Smrt je na mjestu događaja konstatirao ljekar mrtvozornik Doma zdravlja Srebrenik. U ovoj saobraćajnoj nesreći povrijeđena su još tri osobe, svi putnici iz vozila "golf", od čega dvoje maloljetne djece i 54-godišnja žena. Povrijeđenima je ukazana medicinska pomoć na Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla i za sada ne raspolažemo informacijama o stepenu njihovih povreda - kaže Adnana Sprečić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona.

Na ostalim vozilima nastupila je materijalna šteta, dodaje Sprečić, i kaže da su uviđaj, kojim je rukovodila postupajuća kantonalna tužiteljica, izvršili policijski službenici Policijske stanice Srebrenik.

- Za vrijeme trajanja uviđaja saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen do 10.45 sati, potom se do 11.10 sati odvijao jednom kolovoznom trakon, a potom su obje saobraćajne trake stavljene u funkciju te se nesmetano saobraća na ovom putnom pravcu - zaključila je Sprečić.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.