open-navfaktor-logo
search
PU Trebinje
U "golfu 2" pronađena dva kilograma droge
U putničkom automobilu, ispod zadnjih sjedišta, pronašli dva najlonska pakovanja skanka
21.11.2018. u 13:34
get url
text

Gatačka policija uhapsila je dvadesetpetogodišnjeg M. S. iz Bileće nakon što je kod njega pronašla oko dva kilograma droge skanka.

Prema riječima Jovane Cvijetić, portparola PU Trebinje, on je u utorak zaustavljen jučer u Nemanjinoj ulici u Gacku i to za volanom "golfa 2". Pregledom vozila u njemu je pronađeno 1.915 grama skanka.

- Pripadnici Policijske uprave Trebinje su izvršili pretres putničkog automobila, kuće i pomoćnih prostorija koje koristi osumnjičenog te su tom prilikom u putničkom automobilu, ispod zadnjih sjedišta, pronašli dva najlonska pakovanja droge  dok je u kući pronađena jedna torba u kojoj su pronađeni ostaci skanka - kazala je Jovana Cvijetić, glasnogovornica PU Trebinje koja je dodala i  da će nakon dokumentiranja predmeta Policijska stanica Gacko Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju dostaviti izvještaj o počinjenom krivičnom djelu. 

Prema njenim riječima,  M.S. se sumnjiči da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet opojnih droga.

Cvijetić je podsjetila da je za deset mjeseci 2018. godine, evidentiran ukupno 101 slučaj zloupotrebe opojnih droga i to: 14 krivičnih djela i 87 prekršaja. Ukupno je oduzeto 88.041 grama marihuane, 263 grama kokaina, 198 grama ekstaziija, 37 grama hašiša i 6 komada tableta opojne dorge ekstazi.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.