Nesreća kod Doboja

U sječi šume zadobio povrede opasne po život

Objavljeno: 20.09.2018. u 11:01 Autor: E. F.

Zbog povreda opasnih po život Jovica M. prebačen u Klinički centar u Banjoj Luci 

FOTO: ILUSTRACIJA

Tridesetsedmogodišnji Jovica  M.  teško je povrijeđen jučer u sječi šume u mjestu Boljanić nadomak Doboja.

Kako saznajemo u PU Doboj, policiji je jučer iz UKC-a Banja Luka prijavljeno da je im je dovezen muškarac sa teškim tjelesnim povredama opasnim po život.

Na teren su odmah izašle policijske patrole kao i Hitna pomoć koja je povrijeđenog prebacila do dobojske bolnice. Utvrđeno je da je na njega palo drvo koje je sjekao i nanijelo mu povrede. 

Zbog težine povreda on je odmah prevezen u Univerzitetsko klinički centar u Banjoj Luci, gdje je zadržan na liječenju i to na Klinici za anesteziju i intenzivno liječenje.

Prema riječima načelnika ove Klinike,  Darka Golića, i glavnog dežurnog doktora dr. Miroslava Regode, pacijent je primljen u polutraumatizovanom stanju.

- Pacijent je zbrinut, priključen na aparate za mehaničku ventilaciju i sve dalje prognoze su neizvjesne - kazali su nam u Kliničkom centru Banja Luka.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije