open-navfaktor-logo
search
Otac našeg fudbalera
Mehu Bešića ponovo uhapsila policija: U Srebreniku tukao brata Džemala
Meho Bešić, otac bivšeg fudbalskog reprezentativca BiH Muhameda Bešića, ponovo se našao u zapisniku policije u Srebreniku.
22.03.2022. u 11:41
get url
text

Meho je poznat kao osoba sklona incidentima, a zbog nekoliko krivičnih djela već je bio u zatvoru. Nakon sukoba sa komšijama i nekoliko stanovnika Srebrenika, ovaj put njegova žrtva bio je rođeni brat Džemal.

VEZANI TEKST - Meho Bešić ponovo uhapšen: Došao u Ferizovićev kafić i rastjerivao goste, potom jedan drugom prijetili ubistvom

- Policijska stanica Srebrenik 20. marta u 16.50 sati obaviještena je da je M. B. (1972) nepozvano ušao u dvorište porodične kuće i fizički napao ženu i zatim oštetio putničko motorno vozilo, kao i ogradu dvorišta, garažna vrata, aluminijske roletne na prozorima i druge predmete. Nakon toga je fizički napao i muškarca i policijski službenici su izašli na teren, pronašli ga i uhapsili. Obaviješten je dežurni tužilac kojem je predat zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo nasilničko ponašanje – rekla je za Faktor Amra Kapidžić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a Tuzlanskog kantona.

Prema informacijama koje smo dobili od komšija i očevidaca ovog nemilog događaja, Meho Bešić je napao brata i snahu, koji su pokušali da urazume oca našeg bivšeg fudbalskog reprezentativca. Potom su u tuči učestvovali i ostali članovi porodice Bešić, koji su pokušavali da zaštite Džemala.

Kontaktirali smo i dom Džemala Bešića, koji nije htio razgovarati sa našim novinarom, a i snaha Hasija kazala je da ne želi davati izjave za medije.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.