Raspisana potraga

Apel MUP-a KS: Ako vidite ovog muškarca, odmah obavijestite policiju

Objavljeno: 07.11.2019. u 09:39

Sumnjiči se za razbojništvo koje je jučer počinjeno nad ženom na Dobrinji

FOTO: MUP KS

Policijski službenici Odjeljenja za imovinske delikte Sektora krimnalističke policije, Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, radeći na rasvjetljavanju krivičnog djela razbojništva počinjenog jučer ujutro u ulici Salke Lagumdžije, općina Novi Grad Sarajevo, potražuju Trešnjić Derviša, sin Redžepa, rođenog 27. juna 1989. godine u Bosanskoj Gradišci, saopćio je MUP Kantona sarajevo.

On, kako se navodi, nema izdatih ličnih dokumenata, niti prijavljeno stalno mjesto prebivališta u Bosni i Hercegovini, a sklon je i lažnom predstavljanju.

- Molimo građane ukoliko posjeduju informacije o kretanju ili boravku pomenutog lica da o tome obavijeste Operativni centar Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo na brojeve telefona: 033 206 666 ili 122 odnosno najbližu policijsku stanicu - saopćeno je iz MUP-a KS. 

Podsjećamo, Operativnom centru MUP-a KS jučer oko 9 sati prijavljeno je da je u ulici Salke Lagumdžije u naselju Dobrinja više osoba presrelo je i opljačkalo ženu, nakon čega su se vozilom koje su koristili udaljili sa mjesta događaja.

Na mjestu događaja je intervenirala i Hitna pomoć, koja je ukazala pomoć napadnutoj ženi.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije