Banja Luka

Objavljen snimak upada policije u laboratoriju skanka i hapšenja dilera

Objavljeno: 17.07.2019. u 14:49

U akciji "Unikat" zaplijenjeno je više od 900 stabljika skanka, a uhapšene su četiri osobe

FOTO: SCREENSHOT

Banjalučka policija je iz dvije savremene laboratorije za proizvodnju droge na području Banje Luke u akciji "Unikat" zaplijenila više od 900 stabljika skanka koji je trebalo da dozri za desetak dana.

Uhapšeni su Sanel Šeranić, Nenad Dragišić, Dean Đajia i Danijel Trninić. 

Za njih je danas tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva zatražio određivanje pritvora zbog opasnosti od bjekstva, postojanja osnovane bojazni da bi osumnjičeni boravkom na slobodi mogli ometati krivični postupak utjecajem na svjedoke, te zbog postojanja naročitih okolnosti koje opravdavaju bojazan da će osumnjičeni ponoviti krivično djelo.

O prijedlogu za određivanje mjere pritvora odlučit će sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Banjoj Luci.

MUP RS-a je danas na svom zvaničnom YouTube kanalu objavio snimak hapšenja jednog od osumnjičenih u ovoj akciji.

Na snimku se može vidjeti i upad policajaca u jednu od najvećih i najsavremenijih laboratorija koje su pronađene u posljednje vrijeme.

Akciju su izveli pripadnici Uprave za organizovani kriminalitet MUP-a RS-a, uz asistenciju PU Banja Luka i pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije