open-navfaktor-logo
search
Spašen u KCUS-u
Poznato šta se desilo muškarcu koji je pronađen sa strašnim povredama u Vlakovu
Sarajevska policija još utvrđuje sve okolnosti događaja od prekjučer popodne kada je kod naplatnih kućica na autoputu A1 u Vlakovu pronađen nepoznati muškarac sa strašnim povredama, rečeno je Faktoru iz Odjeljenja za odnose sa javnošću MUP-a Kantona Sarajevo.
26.06.2020. u 16:04
get url
text

Muškarca, za kojeg se pretpostavlja da je migrant, prekjučer oko 17.15 sati, u lokvi krvi i sa potpuno smrskanim nogama uočili su građani koji su pozvali Hitnu pomoć, koja ga je odmah prevezela u KCUS.

Nadljudskim naporima ljekara Klinike za kardiovaskularnu hirurgiju spašen mu je život. Odmah po prijemu on je podvrgnut izuzetno kompleksnom operativnom zahvatu i kako sazanajemo od izvora u KCUS-u, ljekari ove Klinike su u konkretnom slučaju napravili pravo čudo i spasili mu život, koji je doslovno "visio o koncu".

Iz izvora bliskih istrazi ovog slučaja saznajemo da su istražitelji potvrdili sumnje da je ovog muškarca pregazio kamion.

Policija je, kako saznajemo, na osnovu snimaka videonadzora utvrdila da se on nalazio skriven ispod tovarnog dijela kamiona, te da je prilikom dolaska kamiona kod naplatnih kućica ispao, nakon čega su mu zadnji točkovi kamiona prešli preko nogu.

Policija je, prema našim izvorima, identifikovala i vozača, koji je u izjavi policiji naveo da uopće nije znao da se nesreća desila, niti je bio svjestan da se muškarac nalazio skriven ispod tovarnog dijela kamoina.

Nije poznato kada se i gdje tačno on podvukao pod kamion.

2024 faktor. Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole izdavača.