Za sjajnu podršku

N/FSBiH se zahvalio navijačima: Možemo i hoćemo kada je najteže

Objavljeno: 12.09.2018. u 11:32

Najbolja bh. fudbalska selekcija kojom "komanduje" Robert Prosinečki sinoć je s minimalnih 1:0 savladala Austriju na Bilinom polju

Bez i jednog zvižduka himni, baklje ili petarde pobijedili smo teškog protivnika

FOTO: M. ŽIVOJEVIĆ

N/FSBiH se zahvalio navijačima za sjajnu podršku tokom cijelog meča.

- Niti jedna pobjeda u životu ne dolazi bez velikog truda i predanog rada. Tako je i naša sinoćnja pobjeda protiv Austrije izvojevana viteški na terenu, ali i na tribinama Bilinog polja.

N/FSBiH koristi priliku da se iskreno zahvali svim navijačima koji su svojim grlima i dlanovima donijeli prevagu koja je otišla na našu stranu. Bez i jednog zvižduka himni, baklje ili petarde smo pobijedili teškog protivnika.

Sinergija svih nas, igrača na terenu i publike na tribinama, pravi je pokazatelj kako možemo i moramo dalje u nove pobjede. Stajali smo na istoj strani, zdušno bodrili jedni druge, a produkt toga je naša velika pobjeda. Tako ćemo nastaviti i ubuduće. Zato želimo da zajedno nastavimo koračati stazom uspjeha, jer smo sinoć pokazali i dokazali da znamo, možemo i hoćemo kada je najteže. Hvala vam! - navodi se u saopćenju Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH.

Izvor:   Faktor

Faktor pratite putem aplikacija za Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zabranjeno je prenošenje sadržaja bez odobrenja redakcije. Kontaktirajte nas na [email protected]

Vezani članci

Iz kategorije